Kunstgebit Ysselsteyn?

Je hebt gezocht naar kunstgebit Ysselsteyn. In buurt van Ysselsteyn ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren tandprotheticus je graag helpt met jouw kunstgebit klachten. De afstand tussen Ysselsteyn en Deurne is met de auto slechts 8 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier met de fiets naar onze vestiging, dan is de reistijd 23 minuten. Waarom kiezen voor kunstgebit Ysselsteyn, als jeTandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt in de buurt hebt liggen.

Kunstgebit Ysselsteyn op locatie nodig? 

Vaak krijgen we de vraag of een behandeling op locatie in Ysselsteyn mogelijk is en dat is zeker mogelijk bij ons. Als je hier interesse in hebt, neem dan contact met ons op zodat we dit samen kunnen afstemmen in goed overleg. Wij leggen in de volgende alinea graag uit hoe Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt aansluit op jouw behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt?

Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt onderscheidt zich door persoonlijke behandelingenmet professionele service en ondersteuning én een hoge tevredenheid van patiënten. Het eerste contact moment is voor ons belangrijk dat dit soepel verloopt, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame relatie. Dit begint met makkelijk parkeren tot onze heldere communicatie, bij ons voel jij je snel thuis want dat vinden wij belangrijk! Daarnaast heeft de oprichtster van praktijk Van den Eerenbeemtruim 15 jaar ervaring in huis om samen met jou het maximale uit de behandeling te halen. De lijnen zijn kort bij ons, hierdoor word je snel geholpen. Daarnaast is behandeling aan huis en buiten kantoortijden in Ysselsteyn mogelijk.

Welke behandelingen zijn er mogelijk bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt?

De volgende behandelingen zijn er mogelijk in onze Tandprothetische praktijk in de buurt van Ysselsteyn: bij Tandprothetische Praktijk van den Eerenbeemt kun je niet alleen terecht voor het aanmeten van kunstgebitten, klikgebitten, plaatjes, frames en dergelijke, maar ook voor vrijblijvend advies, reparaties en correcties aan bestaande protheses ben je van harte welkom in onze praktijk.

Bekijk de pagina ‘behandelingen’  voor meer informatie over deze onderwerpen. Geen antwoord kunnen vinden op je vraag, neem dan contact met ons op.

Valt een behandeling bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt onder mijn zorgverzekering?

Een behandeling vanuit de basisverzekering wordt bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt tussen 75%-90% vergoed door de zorgverzekering. Bekijk de pagina ‘Vergoeding‘ voor meer informatie over vergoeding zorgverzekering.

Afspraak inplannen?

Een afspraak kun je telefonisch (06-47022197) of via de mail (info@kunstgebitdeurne.nl) maken. Aangezien wij tijdens het werken niet altijd de telefoon kunnen opnemen, kan het zijn dat wij je niet altijd meteen te woord kunnen staan. Spreek de voicemail in met opgave van jouw naam en telefoonnummer en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. Het annuleren van een behandeling is mogelijk tot 24 uur voor de afspraak. Wij hopen je binnenkort te treffen in onze praktijk of bij jou aan huis. Tot horens!