Behandelingen

De specialisatie van Robin van den Eerenbeemt ligt bij het maken van volledige gebitsprothese, implantaat gedragen gebitsprothese, frame prothese en partiële prothese. Ook voor het passend maken of repareren van een bestaand gebit kunt u terecht.

Wij hanteren een patiëntgerichte benadering waarbij iedere patiënt individueel bekeken wordt.

Klikgebit Tandprothetische praktijk van den Eerenbeemt Deurne 1

Klikgebit

Wanneer uw kaken zodanig zijn geslonken dat er geen houvast meer uit te halen is kan er een klikgebit gemaakt worden. Op deze manier heeft u weer een goed vastzittende prothese en zult u meer comfort hebben dan met een normale prothese. Met name bij het lachen, gapen, praten en eten zult u meer vrijheid en rust ervaren.

Rebasing Tandprothetische praktijk van den Eerenbeemt Deurne

Rebasing

Als uw prothese niet meer goed past en verder is de prothese nog in goede staat, dan is het mogelijk de prothese op te vullen, rebasen. Door constante druk van de prothese op de kaak en doordat er geen tanden en kiezen meer zijn, gaat de kaak slinken.

Immediaat prothese Tandprothetische praktijk van den Eerenbeemt Deurne

Immediaat prothese

Immediaat prothese is de eerste prothese na het trekken van uw natuurlijke dentitie. Tussen het trekken van tanden en het definitief plaatsen van een prothese zit een periode waarin de wonden moeten helen. Het laboratorium maakt dan een zogenaamde tijdelijke noodprothese.

Nieuw kunstgebit - Tandprothetische praktijk van den Eerenbeemt te Deurne

Nieuw kunstgebit

Krijgt u voor het eerst een kunstgebit of heeft u een nieuw kunstgebit nodig? Voor een vakkundig advies bent u bij Tandprothetische praktijk van den Eerenbeemt aan het juiste adres. Uw nieuwe gebitsprothese wordt vakkundig aangemeten tijdens een pijnloze behandeling. Wij zorgen ervoor dat de prothese perfect past en geven u weer een stralend gebit.

Tandprothetische praktijk van den Eerenbeemt

Reparatie kunstgebit

De schrik van iedere prothese drager is dat de prothese stuk gaat. Het kan gaan om een tandje die er uit is gebroken of dat er een scheur of breuk in is gekomen, of u heeft hem laten vallen. Ook in deze situatie kunt u bij ons terecht.

Gedeeltelijke prothese Tandprothetische praktijk van den Eerenbeemt te Deurne

Gedeeltelijke prothese

Gedeeltelijke prothese kan een frame prothese zijn. Dit is een vervanging van een of meerdere tanden en of kiezen. Er zijn partiele protheses van roze kunstof of van staal en kunstof, de zogenaamde frame protheses. De kosten van partiele prothetiek worden soms vergoed vanuit de aanvullende verzekering,