Kunstgebit Vlierden?

Je hebt gezocht naar kunstgebit Vlierden. In buurt van Vlierden ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren tandprotheticus je graag helpt met jouw kunstgebit klachten. De afstand tussen Vlierden en Deurne is met de auto slechts 9 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier met de fiets naar onze vestiging, dan is de reistijd 18 minuten. Waarom kiezen voor kunstgebit Vlierden, als jeTandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt in de buurt hebt liggen.

Kunstgebit Vlierden op locatie nodig? 

Heb je behoefte naar een behandeling in Vlierden op locatie? Dit is mogelijk, vraag bij ons naar de mogelijkheden. Wij leggen in de volgende alinea graag uit hoe Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt aansluit op jouw behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt?

De Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt onderscheidt zich voornamelijk op haar klantgerichtheid, door middel van de patiënt te betrekken bij het gehele proces. Jouw kunstgebit is ons visitekaartje! Wij bieden professionele service en ondersteuning. Onze praktijk heeft korte lijnen, hierdoor ben je snel geholpen. De praktijk is volledig rolstoeltoegankelijk. Daarnaast zijn behandelingen buiten kantoortijden mogelijk maar deze afspreken horen wel op afspraak te zijn.

Welke behandelingen zijn er mogelijk bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt?

De volgende behandelingen zijn er mogelijk in onze Tandprothetische praktijk in de buurt van Vlierden:

  • Klikgebit
  • Rebasing
  • Nieuw kunstgebit
  • Immediaat prothese
  • Reparatie kunstgebit
  • Gedeeltelijke prothese

Bekijk de pagina ‘behandelingen’  voor meer informatie over deze onderwerpen. Geen antwoord kunnen vinden op je vraag, neem dan contact met ons op.

Valt een behandeling bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt onder mijn zorgverzekering?

Een behandeling vanuit de basisverzekering wordt bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt tussen 75%-90% vergoed door de zorgverzekering. Bekijk de pagina ‘Vergoeding‘ voor meer informatie over vergoeding zorgverzekering.

Afspraak inplannen

Wil je een afspraak inplannen? Door middel van te bellen naar 06-47022197 of te mailen naar info@kunstgebitdeurne.nl kun je een afspraak inplannen. Omdat wij tijdens een behandeling niet telefonisch bereikbaar zijn, kan het zijn dat we je niet direct te woord kunnen staan. Spreek de voicemail in met opgave van jouw naam en telefoonnummer, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug. We hopen je binnenkort te treffen in onze praktijk, tot horens!