Kunstgebit Ommel?

Je hebt gezocht naar kunstgebit Ommel. In buurt van Ommel ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren tandprotheticus je graag helpt met jouw kunstgebit klachten. De afstand tussen Ommel en Deurne is met de auto slechts 13 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier met de fiets naar onze vestiging, dan is de reistijd 26 minuten. Waarom kiezen voor kunstgebit Ommel, als jeTandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt in de buurt hebt liggen.

Kunstgebit Ommel op locatie nodig? 

Vaak krijgen we de vraag of een behandeling op locatie in Ommel mogelijk is en dat is zeker mogelijk bij ons. Als je hier interesse in hebt, neem dan contact met ons op zodat we dit samen kunnen afstemmen in goed overleg. Wij leggen in de volgende alinea graag uit hoe Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt aansluit op jouw behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt?

Veel mensen in Ommel met een kunstgebit ondervinden dagelijks problemen met hun kunstgebit, dit komt doordat het kaakbot blijft slinken. Het is daarom belangrijk dat je om de twee jaar jouw kunstgebit laat controleren. Ook heb je om de vijf jaar recht op een nieuw kunstgebit. Wij vinden het erg belangrijk om jou bij het gehele proces te betrekken om zo tot een heel mooi resultaat te komen.

Op welk gebied onderscheidt Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt zich?

 • Korte lijnen; je wordt snel geholpen
 • Klantgerichtheid vormt de basis voor een goede samenwerking
 • Professionele service en ondersteuning
 • Behandelingen aan huis mogelijk
 • Volledig rolstoeltoegankelijk
 • Behandelingen buiten kantoortijden mogelijk (wel op afspraak)

Bekijk de pagina ‘behandelingen’  voor meer informatie over deze onderwerpen. Geen antwoord kunnen vinden op je vraag, neem dan contact met ons op.

Welke behandelingen zijn er mogelijk bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt?

De volgende behandelingen zijn er mogelijk in onze Tandprothetische praktijk in de buurt van Ommel:

 • Nieuw kunstgebit
 • Rebasing
 • Reparatie kunstgebit
 • Gedeeltelijke prothese
 • Klikgebit
 • Immediaat prothese

Valt een behandeling bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt onder mijn zorgverzekering?

Een behandeling vanuit de basisverzekering wordt bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt tussen 75%-90% vergoed door de zorgverzekering. Bekijk de pagina ‘Vergoeding‘ voor meer informatie over vergoeding zorgverzekering.

Afspraak inplannen

Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen? Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt. Een afspraak kun je gemakkelijk inplannen door te bellen naar 06-47022197 of een mail sturen naar info@kunstgebitdeurne.nl. Aangezien wij tijdens het werken niet altijd de telefoon kunnen opnemen, kan het zijn dat wij je niet altijd meteen te woord kunnen staan. Spreek de voicemail in met opgave van jouw naam en telefoonnummer en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. We hopen je binnenkort te treffen in onze praktijk, tot horens!