Kunstgebit Milheeze?

Je hebt gezocht naar kunstgebit Milheeze. In buurt van Milheeze ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren tandprotheticus je graag helpt met jouw kunstgebit klachten. De afstand tussen Milheeze en Deurne is met de auto slechts 9 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier met de fiets naar onze vestiging, dan is de reistijd 14 minuten. Waarom kiezen voor kunstgebit Milheeze, als je Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt in de buurt hebt liggen.

Kunstgebit Milheeze op locatie nodig?

Heb je een behandeling in Milheeze op locatie nodig? Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Wij leggen in de volgende alinea graag uit hoe Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt aansluit op jouw behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt?

Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van alle soorten uitneembare gebitsprotheses.
Op welk gebied onderscheidt Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt zich?

  • Korte lijnen; je wordt snel geholpen
  • Klantgerichtheid vormt de basis voor een goede samenwerking
  • Professionele service en ondersteuning
  • Behandelingen aan huis mogelijk
  • Volledig rolstoeltoegankelijk
  • Behandelingen buiten kantoortijden mogelijk (wel op afspraak) 

Welke behandelingen zijn er mogelijk bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt?

De volgende behandelingen zijn er mogelijk in onze Tandprothetische praktijk in de buurt van Milheeze: bij Tandprothetische Praktijk van den Eerenbeemt kun je niet alleen terecht voor het aanmeten van kunstgebitten, klikgebitten, plaatjes, frames en dergelijke, maar ook voor vrijblijvend advies, reparaties en correcties aan bestaande protheses ben je van harte welkom in onze praktijk.

Bekijk de pagina ‘behandelingen’  voor meer informatie over deze onderwerpen. Geen antwoord kunnen vinden op je vraag, neem dan contact met ons op.

Valt een behandeling bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt onder mijn zorgverzekering?

Een behandeling vanuit de basisverzekering wordt bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt tussen 75%-90% vergoed door de zorgverzekering. Bekijk de pagina ‘vergoeding‘ voor meer informatie over vergoeding zorgverzekering.

Afspraak inplannen?

Een afspraak kun je telefonisch (06-47022197) of via de mail (info@kunstgebitdeurne.nl) maken. Omdat wij tijdens het werken niet telefonisch bereikbaar zijn, kan het zijn dat we je niet direct te woord kunnen staan. Spreek de voicemail in met opgave van jouw naam en telefoonnummer, dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug.

Kunstgebit Milheeze?