Kunstgebit Liessel?

Je hebt gezocht naar kunstgebit Liessel. In buurt van Liessel ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren tandprotheticus je graag helpt met jouw kunstgebit klachten. De afstand tussen Liessel en Deurne is met de auto slechts 11 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier met de fiets naar onze vestiging, dan is de reistijd 23 minuten. Waarom kiezen voor kunstgebit Liessel, als jeTandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt in de buurt hebt liggen.

Kunstgebit Liessel op locatie nodig?

Heb je een behandeling in Liessel op locatie nodig? Vraag bij ons naar de mogelijkheden.Wij leggen in de volgende alinea graag uit hoe Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt aansluit op jouw behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt?

Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt is gespecialiseerd in het aanmeten van gebitsprotheses en heeft de technische én medische kennis in huis om het vervangende gebit te maken dat precies bij jou past. De oprichtster van Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt heeft ruim 15 jaar ervaring in het vakgebied.

Veel mensen in Liessel met een kunstgebit ondervinden dagelijks problemen met hun kunstgebit, dit komt doordat het kaakbot blijft slinken. Het is daarom belangrijk dat je om de twee jaar jouw kunstgebit laat controleren. Ook heb je om de vijf jaar recht op een nieuw kunstgebit. Wij vinden het erg belangrijk om jou bij het gehele proces te betrekken om zo tot een heel mooi resultaat te komen.

Welke behandelingen zijn er mogelijk bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt?

De volgende behandelingen zijn er mogelijk in onze Tandprothetische praktijk in de buurt van Liessel: gedeeltelijke prothese, immediaat prothese, reparatie kunstgebit, klikgebit, nieuw kunstgebit en rebasing.

Bekijk de pagina ‘behandelingen’  voor meer informatie over deze onderwerpen. Geen antwoord kunnen vinden op je vraag, neem dan contact met ons op.

Valt een behandeling bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt onder mijn zorgverzekering?

Een behandeling vanuit de basisverzekering wordt bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt tussen 75%-90% vergoed door de zorgverzekering. Bekijk de pagina ‘Vergoeding‘ voor meer informatie over vergoeding zorgverzekering.

Afspraak inplannen?

Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt. Een afspraak kun je telefonisch (06-47022197) of via de mail (info@kunstgebitdeurne.nl)maken. Aangezien wij tijdens het werken niet altijd de telefoon kunnen opnemen kan het zijn dat wij je niet altijd meteen te woord kunnen staan. Spreek mijn voicemail in met opgave van jouw naam en telefoonnummer en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. Je kunt gemakkelijk jouw auto voor de deur parkeren. Het annuleren van een behandeling is mogelijk tot 24 uur voor de afspraak. Wij kijken er naar uit om je te spreken, tot horens!