Kunstgebit Helmond?

Je hebt gezocht naar kunstgebit Helmond. In buurt van Helmond ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren tandprotheticus je graag helpt met jouw kunstgebit klachten. De afstand tussen Helmond en Deurne is met de auto slechts 14 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier met de fiets naar onze vestiging, dan is de reistijd 32 minuten. Waarom kiezen voor kunstgebit Helmond, als jeTandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt in de buurt hebt liggen.

Kunstgebit Helmond op locatie nodig? 

Vaak krijgen we de vraag of een behandeling op locatie in Helmond mogelijk is en dat is zeker mogelijk bij ons. Als je hier interesse in hebt, neem dan contact met ons op zodat we dit samen kunnen afstemmen in goed overleg. Wij leggen in de volgende alinea graag uit hoe Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt aansluit op jouw behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt?

Wat maakt Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt anders dan andere tandprothetischepraktijken? Er zijn veel andere opties in Helmond op het gebied van kunstgebit specialisten. Dit zijn de redenen waarom je kiest voor Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt:

  1. We onderscheiden onsop het gebied van klantgerichtheid, door middel van de patiënt te betrekken bij het gehele proces.
  2. De lijnen zijn kort binnen onze praktijk, hierdoor word je snel geholpen met jouw klachten/problemen.
  3. Hoge klanttevredenheid.
  4. Je ontvangt professionele service en persoonlijke ondersteuning.
  5. De praktijk is volledig rolstoeltoegankelijk.
  6. Je kunt kiezen voor behandelingen aan huis in Helmond.
  7. Je kunt kiezen voor behandeling buiten kantoortijden. (wel op afspraak)
  8. Ruime ervaring.
  9. Enthousiast personeel dat doelgericht werkt. (Jouw kunstgebit is ons visitekaartje!)

Al met al de moeite waard om vanuit Helmond naar onze praktijk te rijden.

Welke behandelingen zijn er mogelijk bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt?

De volgende behandelingen zijn er mogelijk in onze Tandprothetische praktijk in de buurt van Helmond: bij Tandprothetische Praktijk van den Eerenbeemt kun je niet alleen terecht voor het aanmeten van kunstgebitten, klikgebitten, plaatjes, frames en dergelijke, maar ook voor vrijblijvend advies, reparaties en correcties aan bestaande protheses ben je van harte welkom in onze praktijk.

Bekijk de pagina ‘behandelingen’  voor meer informatie over deze onderwerpen. Geen antwoord kunnen vinden op je vraag, neem dan contact met ons op.

Valt een behandeling bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt onder mijn zorgverzekering?

Een behandeling vanuit de basisverzekering wordt bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt tussen 75%-90% vergoed door de zorgverzekering. Bekijk de pagina ‘Vergoeding‘ voor meer informatie over vergoeding zorgverzekering.

Afspraak inplannen?

Wij kijken er naar uit om samen met jou te starten aan een behandeling, je kunt een afspraak inplannen door te bellen naar06-47022197 of stuur een mail naar info@kunstgebitdeurne.nl.Het is helaas tijdens het werken niet altijd mogelijk om jouw inkomend telefoongesprek op te nemen. Wij verzoeken je om mijn voicemail in te spreken met jouw naam en telefoonnummer, dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug. Het annuleren van een behandeling is mogelijk tot 24 uur voor de afspraak. Tot horens!