Kunstgebit Griendtsveen?

Je hebt gezocht naar kunstgebit Griendtsveen. In buurt van Griendtsveen ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren tandprotheticus je graag helpt met jouw kunstgebit klachten. De afstand tussen Griendtsveen en Deurne is met de auto slechts 12 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier met de fiets naar onze vestiging, dan is de reistijd 26 minuten. Waarom kiezen voor kunstgebit Griendtsveen, als jeTandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt in de buurt hebt liggen.

Kunstgebit Griendtsveen op locatie nodig? 

Vaak krijgen we de vraag of een behandeling op locatie in Griendtsveen mogelijk is en dat is zeker mogelijk bij ons. Als je hier interesse in hebt, neem dan contact met ons op zodat we dit samen kunnen afstemmen in goed overleg. Wij leggen in de volgende alinea graag uit hoe Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt aansluit op jouw behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt?

Professionele service en ondersteuning van hoge kwaliteit, resultaatgericht, klantgericht én een hoge tevredenheid van patiënten, dat is Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt in een notendop. Wij bieden behandelingen aan op locatie in Griendtsveen. De lijnen zijn kort bij ons, daardoor word je snel geholpen. Daarnaast is een behandeling buiten kantoortijden ook mogelijk bij ons, maar wel op afspraak. Onze locatie is ook nog volledig rolstoelvriendelijk.

Welke behandelingen zijn er mogelijk bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt?

De volgende behandelingen zijn er mogelijk in onze Tandprothetische praktijk in de buurt van Griendtsveen: nieuw kunstgebit, rebasing, gedeeltelijke prothese, immediaat prothese, reparatie kunstgebit en klikgebit.

Bekijk de pagina ‘behandelingen’  voor meer informatie over deze onderwerpen. Geen antwoord kunnen vinden op je vraag, neem dan contact met ons op.

Valt een behandeling bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt onder mijn zorgverzekering?

Een behandeling vanuit de basisverzekering wordt bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt tussen 75%-90% vergoed door de zorgverzekering. Bekijk de pagina ‘Vergoeding‘ voor meer informatie over vergoeding zorgverzekering.

Afspraak inplannen?

Wij helpen je graag met jouw problemen/klachten, je kunt gemakkelijk een afspraak inplannen. Je kunt ons telefonisch bereiken op 06-47022197 of een e-mail sturen naar info@kunstgebitdeurne.nl. Het kan voorkomen dat wij in gesprek zijn, spreek dan onze voicemail in met jouw naam en telefoonnummer. Wij zullen je zo spoedig mogelijk terugbellen en een afspraak met je inplannen. Het annuleren van een behandeling is mogelijk tot 24 uur voor de afspraak. We hopen je binnenkort te treffen in onze praktijk.