Kunstgebit Bakel?

Je hebt gezocht naar kunstgebit Bakel. In buurt van Bakel ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren tandprotheticus je graag helpt met jouw kunstgebit klachten. De afstand tussen Bakel en Deurne is met de auto slechts 9 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier met de fiets naar onze vestiging, dan is de reistijd 21 minuten. Waarom kiezen voor kunstgebit Bakel, als jeTandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt in de buurt hebt liggen.

Kunstgebit Bakel op locatie nodig?

Heb je een behandeling in Milheeze op locatie nodig? Vraag bij ons naar de mogelijkheden.Wij leggen in de volgende alinea graag uit hoe Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt aansluit op jouw behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt?

Wat maakt Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt anders dan andere tandprothetischepraktijken? De lijnen zijn kort binnen onze praktijk, hierdoor word je snel geholpen met jouw klachten/problemen. De klantgerichtheid is voor ons erg belangrijk dit vormt de basis voor een goede samenwerking. Wij bieden je professionele service en ondersteuning. Als je graag een behandeling aan huis wil dan is dit ook mogelijk. De praktijk is volledig roelstoeltoegankelijk. Daarnaast zijn behandelingen buiten kantoortijden mogelijk, maar deze behandelingen horen wel op afspraak te zijn.

Welke behandelingen zijn er mogelijk bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt?

De volgende behandelingen zijn er mogelijk in onze Tandprothetische praktijk in de buurt van Bakel:

  • Immediaat prothese
  • Reparatie kunstgebit
  • Gedeeltelijke prothese
  • Klikgebit
  • Rebasing
  • Nieuw kunstgebit

Bekijk de pagina ‘behandelingen’  voor meer informatie over deze onderwerpen. Geen antwoord kunnen vinden op je vraag, neem dan contact met ons op.

Valt een behandeling bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt onder mijn zorgverzekering?

Een behandeling vanuit de basisverzekering wordt bij Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt tussen 75%-90% vergoed door de zorgverzekering. Bekijk de pagina ‘Vergoeding‘ voor meer informatie over vergoeding zorgverzekering.

Afspraak inplannen

Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen? Je kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer: 06-47022197 of stuur een e-mail naar info@kunstgebitdeurne.nl. Als wij helaas verhinderd zijn om de telefoon op te nemen, spreek dan graag onze voicemail in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Tot horens!

Kunstgebit bakel Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt