Tandprotheticus Robin van den Eerenbeemt

Robin van den Eerenbeemt is oprichtster en eigenaar van Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt te Deurne. Ze is 14 jaar werkzaam in de tandtechniek waarvan ruim 6 jaar als zelfstandig behandelaar in het aanmeten van gebitsprotheses. De liefde voor het vak tandtechniek heeft ze overgenomen van haar vader, hier is ze op jonge leeftijd gestart als tandtechnieker en heeft ze haar 5 jarige studie tandtechniek in Nieuwegein afgerond. Na 6 jaar werkervaring bij haar vader is ze als hoofd afdeling prothesetechniek gaan werken in Eindhoven.

Na 8 jaar fulltime als prothese technieker gewerkt te hebben had ze de behoefte meer betrokken te zijn met de patient waarvoor ze de prothese vervaardigd. Na het behalen van het diploma als klinisch prothese technieker is ze bij centrum mondzorg Waalre fulltime gaan werken als klinisch prothese technieker. Na 2 jaar werkervaring heeft ze de 4 jarige opleiding tandprothetiek op de hoge school Utrecht gevolgd en succesvol afgerond.

Wat is een tandprotheticus?
Wat doet een tandprotheticus en wat mag u van mij verwachten? De Tandprotheticus is gespecialiseerd in het aanmeten van gebitsprotheses en heeft de technische én medische kennis in huis om het vervangende gebit te maken dat precies bij u past.

Het beroep tandprotheticus bestaat al enige decennia en is sinds 1989 een beschermde beroepstitel. Het beroep valt onder de wet BIG (Beroepen Individuele Gezondheidszorg). Wij zijn ook aangesloten bij de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandprothetici.

Robin van den Eerenbeemt